Brigitte zandhuis-Vogt

Wie ben ik?

Wie ben ik?

Mijn naam is Brigitte Zandhuis-Vogt. Sinds de afronding van mijn Hbo-studie Personeel en Arbeid met als specialisatie Loopbaanbegeleiding (2009) ben ik geïnspireerd geraakt door de thema’s mens & werk.

Door mijn jarenlange werkervaring als Klantmanager Werk en Jobcoach wil ik nu graag als onafhankelijk zelfstandige aan het werk om mij in te zetten voor mensen die een duwtje in de rug of een luisterend oor nodig hebben. Graag bied ik je de nodige ondersteuning om te zorgen dat je weer happy op je (nieuwe) werkplek zit!

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren van zowel individuele werknemers als organisaties, bij loopbaan gerelateerde veranderprocessen. Het ontwikkelen en realiseren van nieuw toekomstperspectief staat hierin centraal, zonder daarbij de wet- en regelgeving en de (soms tegengestelde) belangen van de betrokken partijen uit het oog te verliezen.

Denken in mogelijkheden, het creëren en benutten van kansen, respect en betrokkenheid zijn voor mij essentiële kernbegrippen in mijn werk. Door mijn brede werkervaring kan ik snel schakelen en sluit ik gemakkelijk aan bij verschillende (organisatie)niveaus en sectoren. Vanwege de sociale aspecten, de veelzijdigheid en de dynamiek van het vakgebied, ben ik bijzonder goed op mijn plaats in het vakgebied loopbaan- en trajectbegeleiding, jobcoaching, re-integratie, outplacement en duurzame inzetbaarheid.