Outplacement

Vind een nieuwe, geschikte werkplek die bij je past!

Vind een nieuwe, geschikte werkplek die bij je past!

Organisaties groeien en veranderen. Hierdoor ontstaan er soms personele wisselingen die niet te voorkomen zijn. Dit kan ervoor zorgen dat een werknemer zijn/haar huidige functie niet meer binnen de organisatie kan vervullen. Werknemers die te maken krijgen met een outplacementtraject komen vaak in een moeilijke situatie terecht.


Daarom is goede zorg belangrijk. De boodschap moet goed en duidelijk worden afgegeven, ook aan de werknemers die blijven. Frictie moet voorkomen worden. Professionele begeleiding naar werk is een goede oplossing.
Outplacement biedt nieuwe kansen en een frisse start.


Het biedt de werknemer de kans om zichzelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door bij een nieuwe werkgever te starten. Of als zelfstandige aan de slag te gaan.

We starten met een persoonlijk gesprek. Samen brengen we in kaart wat er nodig is voor een succesvol traject. Bovendien kan de werknemer op deze manier ervaren of er een klik is.


Het is belangrijk dat iemand zich op z’n plek voelt bij ons. Zo realiseren we een gemotiveerde, positieve houding tegenover de toekomst.

Weten of outplacement jou kan helpen?