reviews

Wat vinden mijn cliënten van Brizavo?

Wat vinden mijn cliënten van Brizavo?

Om privacy redenen zijn onderstaande recensies anoniem, mede ook gezien de aard van de loopbaan-/ re-integratie-/ontwikkeladvies trajecten.

Brigitte was mijn re-integratie coach tijdens mijn re-integratietraject. Naast dat ze een professional is met veel vakkennis, is zij vooral een mooi en warm mens die denkt in kansen en oplossingen. Ze kijkt naar jou als individu en stelt samen met jou een op maat plan op wat past bij jouw situatie. Ik heb veel gehad aan haar begeleiding tijdens mijn re-integatietraject en het vinden van een goede balans tussen werk & privé. Maar ook aan het ontwikkeladviestraject wat mij veel inzichten heeft gegeven en aan de sollicitatie- en netwerktrainingen. Zelf de regie hebben, maar met professionele begeleiding. Ik kon geen betere coach wensen.

Hai Brigitte,

“Life is a rollercoaster”

Bedankt voor je goede raad en tips! Het ga je goed met je “coachingswerk”

Hartelijk dank voor alle moeite en superfijn dat ik nu een contact via jou heb gekregen bij de instelling waar ik graag een kijkje wil gaan nemen. Hartelijke groet

Ik heb met Brigitte samengewerkt in het begeleiden van onze medewerkers in hun ontwikkeling. Ze weet mensen te motiveren hun ontwikkeling zelf ter hand te nemen. Tevens heb ik van Brigitte veel steun mogen ontvangen als sparingspartner in mijn eigen opleiding Praktijkopleider

Brigitte heeft mij op hele praktische en persoonlijke manier geholpen bij mijn loopbaan adviestraject. In vertrouwelijke en informele sfeer hebben wij samen mooie resultaten geboekt en heb ik, mede dankzij haar, mijn nieuwe baan gevonden.

Brigitte is een betrokken en gedreven coach. Tijdens onze gesprekken in het ontwikkeltraject heb ik me steeds gerespecteerd gevoeld. Ze denkt met je mee om tot een actieplan te komen. En motiveert je de juiste stappen in de goede richting te nemen. Hartelijke dank voor je waardevolle adviezen. 

Weten of re-integratie jou kan helpen?