Vanaf 1 augustus 2020 is er voor dit advies een subsidie aan te vragen. U kunt dit traject kosteloos bij mij volgen. Klik voor meer informatie op onderstaande knop.

| Ontwikkeladvies

Iedereen komt vroeg of laat op een punt in z’n carrière waarop je worstelt met vragen. Vragen over jouw ontwikkeling of toekomst. Soms hele concrete vragen maar vaak ook lastig te beantwoorden vragen voor jezelf. In veel gevallen gaat het over werkplezier en geluk.

| Persoonlijke Ontwikkeling

  • Waar word ik gelukkig van?
  • Waar ben ik nu echt goed in?
  • Ik loop vast in m’n werk, wat nu?
  • Welke (vervolg)opleiding past bij mij?
  • Zit ik in mijn huidige functie nog wel goed?
  • Wat is een volgende logische stap in mijn carrière?

Als loopbaancoach bied ik ondersteuning bij alle werk gerelateerde vragen waar je zelf niet uitkomt. Ook als je twijfelt over de keuze voor een opleiding kan ik je ondersteunen.

| Wat is ontwikkeladvies?

Iedereen komt vroeg of laat op een punt in z’n carrière waarop je worstelt met vragen. Vragen over jouw ontwikkeling of toekomst. Soms hele concrete vragen maar vaak ook lastig te beantwoorden vragen voor jezelf. In veel gevallen gaat het over werkplezier en geluk.

| Voor wie is het?

Van student die na een afgebroken studie niet weet wat zijn volgende stap moet zijn tot een werknemer met ruim 20 jaar ervaring die vastloopt in z’n werk. Als coach bied ik loopbaanbegeleiding voor iedereen die serieus met z’n loopbaan aan de slag wil.

| Hoe werkt het bij mij?

Samen brengen we eerst jouw specifieke loopbaanvraag in kaart. Die is namelijk voor iedereen verschillend. Jouw vraag vormt het vertrekpunt voor onze coachgesprekken. We maken samen een plan, dat is toegespitst op jouw persoonlijke situatie en (toekomst) mogelijkheden.

| Inzicht in kwaliteiten en talent

Als loopbaancoach kan ik de vragen die je hebt niet voor je beantwoorden. Wel help ik je met het juiste inzicht zodat je zelf weloverwogen keuzes kunt maken. Ik hou je een spiegel voor, zonder waardeoordeel. Zo krijg jij meer inzicht in jouw unieke kwaliteiten en talenten. Samen met jou zorg ik voor een persoonlijk plan van aanpak zodat precies helder is wat jouw volgende stap is.

| Snel en doeltreffend

In de meeste gevallen zijn 4 gesprekken van anderhalf uur al voldoende om tot nieuwe inzichten en een concreet plan van aanpak te komen. Een goede klik met de coach is erg belangrijk, evenals het vertrouwen in elkaar, iets dat zeer belangrijk is voor het slagen van het traject. Daarom bied ik vaak de mogelijkheid voor een vrijblijvend en informatief gesprek.

Lijkt dit ontwikkeladvies iets voor jou?